Sweet Sour Kindle ß

❮Ebook❯ ➦ Sweet Sour ➧ Author Nasz – Ahali.co A – Yang manis harum lagi wangi itu Zarul“Kira orang ni taraf cincin gula gula ni ajelah”“Sepuluh ringgit tu” Sungguh sungguh dia cakap“Berkira baru sepuluh dah kecoh bukannya seribu punA – Yang manis harum lagi wangi itu Zarul“Kira orang ni taraf cincin gula gula ni ajelah”“Sepuluh ringgit tu” Sungguh sungguh dia cakap“Berkira baru sepuluh dah kecoh bukannya seribu pun” Aku jeling dia“Banyak cakap pula kalau tak nak bagi balik” Dia hulur tangan kiriTak tahu pula macam ni punya seronok apabila dapat cinci.

N walaupun hanya cincin gula gula“Ni kira orang ‘cuplah’ ni” Sambung dia lagiAku simpan senyum Tak boleh senyum depan depan ni nanti dia perasan B – Yang pahit masam masin payau itu Joe Jambul“Bayar cincin ni” Kata dia Betul ke ni apa yang aku tengah dengar ni“What” aku terjerit di situ“Pay for this” Relaks aje dia men.

sweet pdf sour ebok Sweet Sour eBookN walaupun hanya cincin gula gula“Ni kira orang ‘cuplah’ ni” Sambung dia lagiAku simpan senyum Tak boleh senyum depan depan ni nanti dia perasan B – Yang pahit masam masin payau itu Joe Jambul“Bayar cincin ni” Kata dia Betul ke ni apa yang aku tengah dengar ni“What” aku terjerit di situ“Pay for this” Relaks aje dia men.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *